Sälja & Köpa Fakturor

Sälja & Köpa Fakturor

Behöver du sälja fakturor? När du omgående är i behov av likvida medel är ett snabbt och smidigt fakturaköp ett bra alternativ till storbankernas långa handläggningstider och krångliga villkor för lån. Alunda Finans hjälper företag när de behöver stärkt likviditet vid speciella tillfällen eller löpande.

Du kan välja att sälja några enskilda fakturor till oss för att snabbt få loss pengar eller så hittar vi en långsiktig lösning där du på sikt får en större ekonomisk rörelsefrihet i takt med att företagets likviditet i ditt företag ökar.

Till oss kan du sälja fakturor till ett pris som ligger mellan 2-4 % av fakturabeloppet, beroende på fakturamottagarens betalningsförmåga. Du får minst 96 % av summan insatt på ditt företagskonto omedelbart när fakturan godkänts av oss.

Fördelar med att sälja fakturor

Fördelen jämfört med att till exempel teckna ett banklån där du månadsvis betalar ränta, är att du enkelt kan beräkna kostnaden och budgetera för din fakturaförsäljning i förväg. Dessutom slipper du långa ledtider hos banken.

Du ska känna dig trygg när du vill sälja fakturor till oss. Alunda Finans är ett välsmort maskineri med väl utarbetade rutiner och en lång erfarenhet av att köpa fakturor. Vi värnar om våra kunders integritet och behov.

Därför lägger vi extra krut på service. När du valt att sälja fakturor till oss slipper du även oroa dig för att pengarna för fakturan inte kommer in.

Till oss kan du sälja fakturor

Vi köper dina fakturor vid enstaka tillfällen eller löpande, beroende på vad du vill åstadkomma. Att snabbt frigöra kapital för ett akut inköp eller för att på lång sikt förbättra kassaflöde och ekonomisk rörelsefrihet.

Ett fakturaköpsavtal kan dessutom underlätta framtida kreditförhandlingar med din bank. Genom att sälja fakturor löpande stärks likviditeten vilket påverkar din riskexponering.

Bolagstips

#6 Jobbar du hemifrån?

Jobbar du hemifrån? Se då till att de vanliga hushållssysslorna inte distraherar dig. Den fulla tvättkorgen kommer att stå kvar även i slutet av dagen, och det får den göra.

#8 Samla dina kontakter

Håll dina kontakter samlade på ett och samma ställe, där det är enkelt att hitta dem. Skapa ett system som fungerar för dig, oavsett om det är i din kalender, i din dator eller i din mobil. Huvudsaken är att du har ett snabbt och enkelt sätt att nå alla telefonnummer och mejladresser.

#2 Var realistisk med tiden

Var realistisk med hur lång tid det tar att göra saker. Se till att avsätta tillräckligt lång tid i kalendern, framförallt om det finns exempelvis restider att ta hänsyn till.

Vad tycker våra kunder?

Tack vare Alunda Finans har vi fått en stabilare likviditet och kan fokusera på det vi är bra på och tjänar på så sätt mer pengar.

Tomas Ottosson AB

Smidigt att stärka likviditeten med Alunda!

Byggföretag, Huddinge