Sälja Fakturor, Kostnad

Sälja Fakturor, Kostnad

När behovet av kapital är som störst erbjuder vi på Alunda Finans våra kunder fakturaköp, givetvis med korta handläggningstider och smidig hantering. Genom att sälja fakturor till oss kan du snabbt frigöra kapital för de investeringar som ditt företag behöver göra eller betala de fakturor som akut behöver betalas.

Hos oss kan du sälja fakturor smidigt, till en mindre kostnad. Vi köper dina fakturor och du får du minst 96 % av fakturabeloppet insatt på ditt företagskonto omedelbart. Snabbt och smidigt.

Vi hjälper dig att sälja fakturor – lägre kostnad än banklån

I stället för banklån – sälj dina fakturor till en lägre kostnad. Beroende på fakturabetalarens betalningsförmåga tar vi på Alunda Finans en kostnad på mellan 2-4 % av fakturabeloppet. För dig som kund innebär det att du slipper stigande räntor och du kan enkelt beräkna den totala kostnaden för lånet i förväg.

Vi har gjort det enkelt för dig som kund att kalkylera och budgetera för den tjänst vi erbjuder. Genom att sälja fakturor minskar du också kostnad för fakturahantering och du slipper kreditrisken.

Hur går jag till väga för att sälja mina fakturor?

Om du är i omedelbart behov att förbättra ditt kassaflöde kan vi snabbt och smidigt hjälpa dig att frigöra det kapital du behöver och skapa rörelsefrihet i din verksamhet. Du hittar även mer information under vanliga frågor.

  • Du kontaktar oss via telefon, mail eller fax och lämnar uppgifter om ditt företag och de kundfakturor du vill sälja.
  • Vi handlägger ditt ärende och tar kontakt för att skriva kontrakt på fakturaköp.
  • Efter att vi kontrollerat dina fakturor och ordnat med ett godkännande av fakturabetalningen, sätter vi över pengar på ditt konto.
  • Din kund betalar oss enligt de betalningsvillkor du och din kund kommit överens om.

Bolagstips

#5 Är du en ja-sägare?

Är du en ja-sägare? Då bör du lära dig hur man säger nej. Ibland krävs det att man måste stanna en hel extra timme på kontoret för att man lägger till en enda extra sak på kom-ihåg-listan. Är det värt det? Fråga dig själv ifall du verkligen har tiden och energin till att utföra ytterligare en sak.

#8 Samla dina kontakter

Håll dina kontakter samlade på ett och samma ställe, där det är enkelt att hitta dem. Skapa ett system som fungerar för dig, oavsett om det är i din kalender, i din dator eller i din mobil. Huvudsaken är att du har ett snabbt och enkelt sätt att nå alla telefonnummer och mejladresser.

#3 Schemalägg tid för dig själv

Schemalägg tid för dig själv, utan avbrott. Om det så krävs att du ska stänga igen dörren till kontoret och låta röstbrevlådan ta meddelanden, så är det vad som ska göras. Se till att göra detta under din mest produktiva tid på dagen. Börja också dagen med lite ensam tid i lugn och ro, eller när du är som mest produktiv och fokuserad.

Vad tycker våra kunder?

Tack vare Alunda Finans har vi fått en stabilare likviditet och kan fokusera på det vi är bra på och tjänar på så sätt mer pengar.

Tomas Ottosson AB

Smidigt att stärka likviditeten med Alunda!

Byggföretag, Huddinge