Sälj fakturan

Sälj fakturan

I stället för att vänta på att kunden betalar, sälj fakturan till oss på Alunda Finans i stället. Du får pengarna insatta på ditt konto snabbt och smidigt och du har plötsligt möjlighet att göra de akuta inköp som ditt företag behöver eller betala de fakturor som riskerar att bli försenade.

Alunda Finans har korta handläggningstider och erbjuder en smidig och flexibel tjänst för företag som är i behov av kapital. Vi hjälper företag att stärka likviditeten vid speciella tillfällen eller löpande.

Genom att sälja fakturan får du tillgång till minst 96 % a fakturabeloppet direkt. På så sätt kan morgondagens intäkter räknas som dagens tillgångar.

Sälj fakturan till Alunda Finans – snabbt & smidigt sätt att få loss kapital

Alunda Finans erbjuder företag ett flexibelt sätt att snabbt och smidigt få loss kapital. Vi lägger extra krut på vår service för att ge dig en så bra tjänst som möjligt. Så sälj fakturan till oss i stället för att vänta på att kunden ska betala.

Allt du behöver göra är att kontakta oss så är bollen i rullning. Vi har korta väntetider och tar hand om ditt ärende så snart vi kan så att du snabbt får pengarna som du är i behov av.

Sälj fakturan tryggt till oss

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och nöjda med våra tjänster. Alunda Finans är ett välsmort maskineri med väl utarbetade rutiner och en lång erfarenhet av fakturaköp. Vi värnar om våra kunders integritet och behov och därför ger vi dig en personligare service där vi hittar lösningar som passar just din verksamhet.

Sälj fakturor tryggt till Alunda Finans så tar vi tar över hanteringen av fakturan. Då kan du i stället koncentrera din energi på att utveckla din verksamhet.

Bolagstips

#8 Samla dina kontakter

Håll dina kontakter samlade på ett och samma ställe, där det är enkelt att hitta dem. Skapa ett system som fungerar för dig, oavsett om det är i din kalender, i din dator eller i din mobil. Huvudsaken är att du har ett snabbt och enkelt sätt att nå alla telefonnummer och mejladresser.

#9 Använd all dötid produktivt

Använd all dötid produktivt. I väntan på att ett möte ska börja, eller under resor, kan du läsa affärsmagasin, skriva mejl eller bara skriva ner kreativa idéer för hur du ska marknadsföra ditt företag.

#10 Planera då för dagen därpå

I slutet av varje dag, planera då för dagen därpå. Skriv ner morgondagens att-göra-lista, skapa en prioriteringsordning och städa sedan ditt skrivbord.

Vad tycker våra kunder?

Tack vare Alunda Finans har vi fått en stabilare likviditet och kan fokusera på det vi är bra på och tjänar på så sätt mer pengar.

Tomas Ottosson AB

Smidigt att stärka likviditeten med Alunda!

Byggföretag, Huddinge