Fördelar med fakturaköp

Fördelar med fakturaköp

När du är i behov av kapital kan vi köpa dina fakturor. Du får snabbt pengar insatta på ditt konto och kan göra de investeringar ditt företag behöver eller betala fakturorna som akut måste betalas. Nedan har vi listat fler fördelar när du säljer fakturor till oss på Alunda Finans:

Stor flexibilitet

Du väljer själv om, när och vilka fakturor du vill sälja. Vi kan köpa några enskilda fakturor vid enstaka tillfällen eller hitta en lösning för att löpande köpa större delar av din kundstock.

Du får pengarna direkt

Genom korta handläggningstider och smidig hantering får du snabbt tillgång till kapital. När vi skrivit kontrakt för fakturaköp och dina fakturor har blivit godkända för betalning, sätter vi över pengar på ditt konto direkt.

Personlig service

Som kund hos oss får du en personlig kontakt med oss. Vi satsar på service genom att ta oss tid för alla våra kunder, oavsett storlek. Vi som arbetar på Alunda Finans har stor erfarenhet av fakturaköp och vi har kunskap om alla de problem som små och medelstora företag ställs inför.

Säkert

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och nöjda med våra tjänster. Alunda Finans är ett välsmort maskineri med väl utarbetade rutiner och en lång erfarenhet av fakturaköp och vi värnar om våra kunders integritet och behov.

Engångskostnad

När du säljer fakturor till oss tar vi ut en viss procent av fakturans värde som ersättning, till skillnad från ett vanligt banklån där du månadsvis betalar ränta för ditt lån. Det gör det enkelt för dig som kund att få en överblick och budgetera för fakturaköpet.

Bolagstips

#2 Var realistisk med tiden

Var realistisk med hur lång tid det tar att göra saker. Se till att avsätta tillräckligt lång tid i kalendern, framförallt om det finns exempelvis restider att ta hänsyn till.

#10 Planera då för dagen därpå

I slutet av varje dag, planera då för dagen därpå. Skriv ner morgondagens att-göra-lista, skapa en prioriteringsordning och städa sedan ditt skrivbord.

#4 Multitasking fungerar inte

Multitasking fungerar inte. Japp, det stämmer. Det har nämligen visat sig att människor blir mer effektiva och produktiva ifall de tillåts att fokusera på en sak i taget, snarare än starta upp flera olika projekt på en gång. Dessutom brukar man känna sig riktigt nöjd ifall man kan kryssa för en utförd sak på att-göra-listan istället för att ha flera halvgjorda saker.

Vad tycker våra kunder?

Tack vare Alunda Finans har vi fått en stabilare likviditet och kan fokusera på det vi är bra på och tjänar på så sätt mer pengar.

Tomas Ottosson AB

Smidigt att stärka likviditeten med Alunda!

Byggföretag, Huddinge