Fördelar med fakturaköp

Fördelar med fakturaköp

När du är i behov av kapital kan vi köpa dina fakturor. Du får snabbt pengar insatta på ditt konto och kan göra de investeringar ditt företag behöver eller betala fakturorna som akut måste betalas. Nedan har vi listat fler fördelar när du säljer fakturor till oss på Alunda Finans:

Stor flexibilitet

Du väljer själv om, när och vilka fakturor du vill sälja. Vi kan köpa några enskilda fakturor vid enstaka tillfällen eller hitta en lösning för att löpande köpa större delar av din kundstock.

Du får pengarna direkt

Genom korta handläggningstider och smidig hantering får du snabbt tillgång till kapital. När vi skrivit kontrakt för fakturaköp och dina fakturor har blivit godkända för betalning, sätter vi över pengar på ditt konto direkt.

Personlig service

Som kund hos oss får du en personlig kontakt med oss. Vi satsar på service genom att ta oss tid för alla våra kunder, oavsett storlek. Vi som arbetar på Alunda Finans har stor erfarenhet av fakturaköp och vi har kunskap om alla de problem som små och medelstora företag ställs inför.

Säkert

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och nöjda med våra tjänster. Alunda Finans är ett välsmort maskineri med väl utarbetade rutiner och en lång erfarenhet av fakturaköp och vi värnar om våra kunders integritet och behov.

Engångskostnad

När du säljer fakturor till oss tar vi ut en viss procent av fakturans värde som ersättning, till skillnad från ett vanligt banklån där du månadsvis betalar ränta för ditt lån. Det gör det enkelt för dig som kund att få en överblick och budgetera för fakturaköpet.

Bolagstips

#3 Schemalägg tid för dig själv

Schemalägg tid för dig själv, utan avbrott. Om det så krävs att du ska stänga igen dörren till kontoret och låta röstbrevlådan ta meddelanden, så är det vad som ska göras. Se till att göra detta under din mest produktiva tid på dagen. Börja också dagen med lite ensam tid i lugn och ro, eller när du är som mest produktiv och fokuserad.

#6 Jobbar du hemifrån?

Jobbar du hemifrån? Se då till att de vanliga hushållssysslorna inte distraherar dig. Den fulla tvättkorgen kommer att stå kvar även i slutet av dagen, och det får den göra.

#7 Försök att kombinera

Försök att kombinera liknande arbetsuppgifter. Har du till exempel flera telefonsamtal att ringa eller flera mejl att besvara, sätt dig då och ring alla telefonsamtal på en gång för att sedan gå vidare och exempelvis besvara alla mejl på samma gång.

Vad tycker våra kunder?

Tack vare Alunda Finans har vi fått en stabilare likviditet och kan fokusera på det vi är bra på och tjänar på så sätt mer pengar.

Tomas Ottosson AB

Smidigt att stärka likviditeten med Alunda!

Byggföretag, Huddinge