Fakturaköp Kostnad

Fakturaköp Kostnad

Fakturaköp för företag är ett sätt att förbättra kassaflödet och skapa ekonomisk rörelsefrihet genom att ett företag får betalningen för en utställd faktura innan kunden har betalat. Vissa månader är tuffare än andra och ibland räcker pengarna inte alltid till för att täcka alla utgifter i verksamheten. Särskilt när kunderna dröjer med sina betalningar. Då är fakturaköp för företag en snabb och smidig lösning på problemet.

Alunda Finans hjälper företag när de behöver stärkt likviditet vid speciella tillfällen eller löpande, så som fakturaköp till företag när de som mest behöver kapital. Vi hjälper dig att hitta en bra lösning som passar dig, till en bra kostnad.

Det kan vara att du säljer några enskilda fakturor till oss för att snabbt få loss pengar eller så hittar vi en långsiktig lösning där du på sikt får en större ekonomisk rörelsefrihet i takt med att företagets likviditet i ditt företag ökar.

Hur som helst får du som kund hos oss snabbt pengar för din faktura insatt på ditt företagskonto och du slipper oroa dig för eventuella frister och obetalda fordringar.

Fakturaköp för företag – Kostnad

När du säljer fakturor till oss tar vi ut en viss procent av fakturans värde som ersättning, till skillnad från ett vanligt banklån där du månadsvis betalar ränta för ditt lån. Vi vill göra det enkelt för dig som kund att få en överblick och budgetera för de tjänster vi erbjuder.

Beroende på fakturamottagarens betalningsförmåga ligger kostnaden mellan 2-4% av fakturabeloppet. Du får alltså minst 96 % av fakturabeloppet insatt på ditt företagskonto snabbt och smidigt.

Snabb & smidig service inom fakturaköp

Genom att kontakta oss på Alunda via telefon, mail eller fax kan du lämna uppgifter om ditt företag och de kundfakturor du vill sälja. Vi handlägger omedelbart ditt ärende så att vi snabbt kan skriva kontrakt på fakturaköpet. När fakturorna du vill sälja har fått ett godkännande, sätter vi över pengar på ditt konto på en gång.

Snabbt och smidigt så att du kan göra de investeringar som ditt företag behöver eller betala fakturor som håller på att förfalla.

Du väljer själv om du vill sälja enstaka fakturor till oss eller löpande. Vi tar över all hantering av de valda fakturorna och du kan använda tiden åt din verksamhet i stället.

Bolagstips

#7 Försök att kombinera

Försök att kombinera liknande arbetsuppgifter. Har du till exempel flera telefonsamtal att ringa eller flera mejl att besvara, sätt dig då och ring alla telefonsamtal på en gång för att sedan gå vidare och exempelvis besvara alla mejl på samma gång.

#4 Multitasking fungerar inte

Multitasking fungerar inte. Japp, det stämmer. Det har nämligen visat sig att människor blir mer effektiva och produktiva ifall de tillåts att fokusera på en sak i taget, snarare än starta upp flera olika projekt på en gång. Dessutom brukar man känna sig riktigt nöjd ifall man kan kryssa för en utförd sak på att-göra-listan istället för att ha flera halvgjorda saker.

#10 Planera då för dagen därpå

I slutet av varje dag, planera då för dagen därpå. Skriv ner morgondagens att-göra-lista, skapa en prioriteringsordning och städa sedan ditt skrivbord.

Vad tycker våra kunder?

Tack vare Alunda Finans har vi fått en stabilare likviditet och kan fokusera på det vi är bra på och tjänar på så sätt mer pengar.

Tomas Ottosson AB

Smidigt att stärka likviditeten med Alunda!

Byggföretag, Huddinge